Ruilen en retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw rekening.

Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket; raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@omrabedding.nl.

Wij verzoeken u daarbij vriendelijk het herroeping formulier in te vullen. Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde door ons retour ontvangen is.

U KUNT GEEN GEBRUIK MAKEN VAN UW HERROEPINGSRECHT INDIEN WIJ EEN MATRAS, TOPPER OF BOXSPRING VOOR U IN EEN AFWIJKENDE MAAT VERVAARDIGD HEBBEN.