Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (indien van toepassing) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket; raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde door ons retour ontvangen is.

U KUNT GEEN GEBRUIK MAKEN VAN UW HERROEPINGSRECHT INDIEN WIJ EEN MATRAS, TOPPER OF BOXSPRING VOOR U IN EEN AFWIJKENDE MAAT VERVAARDIGD HEBBEN.