Online advies

ZO WERKT HET

Samen met de slaapexpert bepalen jullie welk slaapcomfort past bij jouw slaapwensen. We kijken hierbij allereerst naar je lichaamsbouw, zodat we het matras precies kunnen afstemmen op jouw figuur. Zo volgt het matras exact de contouren van jouw lichaam en krijg je in de juiste zones de juiste tegendruk of juist extra ondersteuning.

Daarnaast stellen we vragen om je slaapvoorkeuren in kaart te brengen. Ben je een buik- rug- of zijslaper? Heb je het snel warm in bed? Zijn er allergieën of lichamelijke klachten waar we rekening mee moeten houden? Op basis hiervan stellen we een bed samen, met een bedbodem, matras en eventueel een topmatras wat precies op jouw slaapwensen is afgestemd.

Wij kijken we natuurlijk ook naar jouw woonstijl en welke materialen en kleuren het beste tot hun recht komen in jouw slaapkamer. Met onze ruime collectie in verschillende woonstijlen vind je altijd slaapkamermeubels die bij je passen. Van landelijk tot modern. Want door een luxe design te combineren met een perfect slaapcomfort, ben je verzekerd van een optimale nachtrust!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met ons.
Een van onze slaapexperts zullen je verder helpen.