Over ons

Over OmRa Bedding

OmRa Bedding is ontstaan vanuit twee vrienden. Wij hebben samen jarenlange ervaring en kennis in de beddensector. Doordat we zagen dat klanten vaak door de bomen het bos niet meer zien, door de vele matras opties, hebben wij OmRa Bedding opgericht. In overleg met klanten en fabrikanten hebben wij onze eigen productielijn opgezet. Hiermee willen wij een transparant overzicht bieden van de mogelijkheden voor een goed matras of een goede topper.

Wij begrijpen uw wensen en verlangens op het gebied van matrassen en toppers. Dit doordat we al jarenlang in gesprek zijn met klanten. Doordat wij nauw samenwerken met fabrikanten, kunnen wij u zeer goed van dienst zijn. Wij willen onze matrassen en toppers met een eerlijke en goedkopere prijs aanbieden. Daarbij zorgen wij dat de service en kwaliteit zeer hoog blijft. U krijgt bij ons absoluut een goede prijs voor de beste kwaliteit.

Klantenservice

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10.00 – 17.00 uur. U kunt tevens een sms of WhatsApp sturen. Vermeld s.v.p. altijd uw bestelnummer, zodat wij u nog makkelijker van dienst kunnen zijn.